CLARIFICATION NO. 1 OF THE TENDER DOCUMENT

RHP-W§-AB-CW/10P3-2019

Regarding the requests for additional clarifications of the tender document for the
procurement: Procurement of Execution of works on the construction of buildings — 250
apartments within I phase of social housing complex in Ov¢a, with respect to eight sub—
project of Regional Housing Programme — Republic of Serbia’s Country Housing
Project, in order to solve the housing needs of refugees on the territory of the City of
Belgrade, number: RHP-W8-AB-CW/IOP3-2019, we deliver the following answers:

Question:
(Filed under number 1078 dated 25.02.2020.)

Dear,

Is it possible for the leading member of the consortium to be a foreign legal entity and for the
Certificates from the employer to be issued by the foreign Employers?

Answer:

Tender can be submitted by a non-resident tenderer. Therefore, leading member of the
consortium can be a tenderer who is not registered in the Republic of Serbia (non-resident).
Also, the Certificate from the employer can be issued by a non-resident Employer.

However, it is necessary for the Certificate to contain all the elements foreseen by the Tender
Document (Volume 1 — Instructions to Tenderers, Form 4.6.4.2 — Certificate from the
employer).

Question:
(Filed under number 1079 dated 25.02.2020.)

Dear,

Will you accept as part of business capacity the reconstructions of the schools which do not
have all the requested types of works?

Answer:

In accordance with the Tender Document (Volume 1 — Instructions to Tenderers, clause 12.
Information/documents to be supplied by the tenderer, 2. Technical capacity, a) Experience in
performing construction works) Tenderer has to demonstrate that it has individually or as
leading contractor, in the last five years (2015, 2016, 2017, 2018, 2019), completed works on




maximum 4 facilities/group, block or complex of facilities of similar nature and/or complexity
as this contract — construction, upgrading or reconstruction of the existing building, until
complete functionality of the facility in accordance with the classification from the table
provided within this request, of minimum total GBA (accumulatively under and above ground
area) of 24,000 m? of constructed, upgraded or reconstructed part of the surface of the object.
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