Vesti
Utorak, 19. maj, 2015.
Održana deveta sednica Skupštine Društva “JUP Istraživanje I razvoj” d.o.o. Beograd
Skupština Društva s ograničenom odgovornošću “JUP Istraživanje i razvoj”d.o.o Beograd, na 9. sednici dana 19.05.2015. godine usvojila je Zapisnik sa osme sednice Skupštine Društva od 17.03.2015. godine. Sednicom je predsedavao predsednik Skupštine Društva, dr Jordan Aleksić.

Članovi Skupštine Društva, mr Ljubiša Antonijević, prof. dr Petar Škundrić, dr Edita Kastratović, dr Jovan Nikčević, i dr Radomir Saičić, upoznati su sa problemima u realizaciji Potprojekta “Izgradnja stanova za mlade istraživače Univerziteta u Kragujevcu”, i razmotrena su pitanja nabavke računarske opreme.
Direktor dr Goran Kvrgić je upoznao prisutne sa reorganizacijom, odnosno proširenjem delatnosti “JUP Istraživanje i razvoj” d.o.o. Beograd i ujedno je članovima Skupštine Društva predočio ugovor o realizaciji programa upravljanja Naučno-tehnološkim parkom na Zvezdrai u prvoj fazi. Ugovor treba da bude potpisan između Ministarstva prosvete, nauke I tehnološkog razvoja, “Naučno-tehnološkog parka Beograd” i “JUP Istraživanje i razvoj”d.o.o. Beograd.


33ms