Vesti
Četvrtak, 1. oktobar, 2015.
Održana jedanaesta sednica Skupštine Društva „JUP Istraživanje i razvoj“ d.o.o. Beograd
Skupština Društva s ograničenom odgovornošću „JUP Istraživanje i razvoj” d.o.o Beograd, kojom je predsedavao predsednik prof. dr Jordan Aleksić na sednici koja je održana dana 30.09.2015. godine donela je Odluku o usvojanju Finansijskog poslovanja „JUP Istraživanje i razvoj” d.o.o Beograd za 2015. godinu – izmena (rebalans) i uputila Osnivaču ( Vlada Republike Srbije) na saglasnost.

Rebalans finansijskog poslovanja omogućiće da deo sredstava bude preusmeren za unapređenje i razvoj informacionog sistema JUP-a.

Članovima Skupštine Društva prezentovana je i analiza kadrova po radnim mestima, opisu poslova, broju izvršilaca i potrebnim kompentencijama zaposlenih u „JUP Istraživanje i razvoj” d.o.o Beograd. Istaknuto je da je posebno impozantno da u strukturi zaposlenih prema stručnoj spremi preovlađuje visoka stručna sprema sa 70,11%.

U radu sednice su učesvovali članovi Skupštine Društva, dr Aleksandar Belić, prof. dr Petar Škundrić, dr Edita Kastratović, dr Radomir Saičić i novoizabrani član, diplomirani pravnik Vladimir Pelević.
36ms