Vesti
Četvrtak, 28. septembar, 2017.
RHP: Potpisani ugovori o obavljanju usluga rukovodioca izgradnje u Prokuplju i Vršcu
Ugovore o obavljanju usluga rukovodioca izgradnje tokom izvođenja radova za izgradnju po 20 stambenih jedinica u Prokuplju i Vršcu, potpisali su v.d.direktora „Jedinicа za upravljanje projektima u javnom sektoru” d.o.o. Beograd, Dragan Katuca i direktor „Quiddita” d.o.o. Beograd Voislav Galić, u okviru drugog potprojekta Regionalnog stambenog programa.

Vrednost potpisanog ugovora o obavljanju usluga rukovodioca izgradnje tokom izvođenja radova za izgradnju 20 stambenih jedinica u Prokuplju iznosi 1.515.000 RSD bez PDV-a, odnosno za izgradnju 20 stambenih jedinica u Vršcu u okviru partije 4 iznosi 1.695.000 RSD bez PDV-a.

Regionalni stambeni program deo je šireg programa i procesa saradnje zemalja u regionu Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Republike Crne Gore i Republike Srbije, radi rešavanja problema izbeglica iz perioda od 1991.godine do 1995. godine koji žive u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja, formalnog ili neformalnog i ugroženih izbeglica iz perioda od 1991. godine do 1995. godine u privatnom smeštaju bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji koji ispunjavaju kriterijume ugroženosti UNHCR-a.

Program se finansira se iz donatorskih sredstava kojima upravlja Banka za razvoj Saveta Evrope. Cilj Regionalnog stambenog programa je zbrinjavanje izbegličkih porodica sa prostora bivše Jugoslavije.
33ms