Vesti
Utorak, 15. mart, 2016.
Potpisan ugovor sa komanijom „Arhiform“ d.o.o. Beograd o vršenju usluga tehničkog predstavnika za isporuku i ugradnju građevinskog materijala
Ugovor o vršenju usluga tehničkog predstavnika za isporuku i ugradnju 100 paketa građevinskog materijala, u okviru četvrtog potprojekta Regionalnog stambenog programa za trajno rešavanje stambenih potreba izbeglih lica u Republici Srbiji, potpisali su direktor „JUP Istraživanje i razvoj“ d.o.o. Beograd prof. Dr Goran Kvrgić i direktor Arhiform d.o.o. Beograd Milosav Filipović.

Vrednost ugovora je 2.430.000,00 bez PDV-a.

Obim ovog ugovora podrazumeva vršenje usluga tehničkog predstavnika pri isporuci i ugradnji 100 paketa građevinskog materijala kod korisnika koji žive na teritorije gradova i opština Apatin, Sombor, Bačka Topola, Mali Inđoš, Subotica, Inđija, Irig, Ruma, Stara Pazova, Pećinci, Kula, Odžaci, Sremska Mitrovica, Šid.

Regionalni program stambenog zbrinjavanja se sprovodi na teritoriji Republike Srbije, a sastoji se iz dodele građevinskog materijala porodicama koje su se kvalifikovale za program, kupovine seoskih domaćinstva, izgradnje stanova i kupovine montažnih kuća.
38ms