Vesti
Ponedeljak, 10. avgust, 2015.
Predstavnici izraelske kompanije Danpalon Light Architecture – gosti “JUP Istraživanje I razvoj” d.o.o Beograd
Izraelska kompanija Danpalon Light Architecture u saradnji sa preduzećem “TMF 2005” iz Beograda održala je prezentaciju o najnovijim inovacionim rešenjima u oblasti građevinarstva, kojoj su prisustvovali predstavnici vodeći srpskih firmi iz te oblasti.

Predstavljajući inovacije u građevinskoj struci - pokrivne pločaste materijale i fasadne panele, regionalni menadžer prodaje ove izraelske kompanije, gospodin Amir Sade, govorio je o upotrebi ovih materijala u izgradnji objekata u svetu.

Sportski centar u Bilbau, transportni centar u Madridu, pokretni krov koride u Španiji, šoping mol u Melburnu kao i brojne poslovne i stambene zgrade u Parizu, samo su neki od objekata koji su napravljeni od Danpalon materijala.

Materijal Danpalon je polikarbonat – pločasti materijal, koji ima primenu kao pokrivka za izradu nadstrešnica za pijace, stajališta, tribine stadiona, benzinske pumpe i za objekte slične namene. Materijal je takođe izuzetan kao pokrivka za krov na bazenima, ugostitelјskim objektima, tržnim centrima, proizvodnim halama i drugim objektima, koji zahtevaju pouzdan svetlopropustan pokrivač.

Danpanol je takođe inovirao proizvode namenjene za strukturni deo fasade stambenih i poslovnih objekata, kao i za enterijere butika, prodajnih i izložbenih salona i drugih prostora slične namene.
37ms