Vesti
Ponedeljak, 4. april, 2016.
Potpisan ugovor o projektovanju i izgradnji montažnih kuća sa kompanijom „Standard invest group“ d.o.o. Beograd
Ugovor o projektovanju i izgradnji montažnih kuća u okviru četvrtog potprojekta Regionalnog stambenog programa za trajno rešavanje stambenih potreba izbeglih lica u Republici Srbiji, potpisali su direktor „JUP Istraživanje i razvoj“ d.o.o. Beograd prof. dr Goran Kvrgić i direktor „Standard invest group“ d.o.o. Beograd, Branko Borisavljević.

Vrednost potpisanog ugovora za partiju 1 iznosi 13.399.894,40 dinara bez PDV-a, za partiju 2 vrednost ugovora je 23.235.632,00 dinara bez PDV-a, dok je vrednost lota 3 19.478.617,60 dinara bez PDV-a.

U okviru drugog potprojekta planirano je projektovanje i izgradnja prefabrikovanih (montažnih) kuća i to za lot 1 u opštinama Bački Petrovac, Titel, Inđija, za lot 2 u opštinama i gradovima Ćićevac, Despotovac, Ivanjica, Kruševac, Paraćin, Priboj, Sokobanja, Svrljig, Raška, i za lot 3 u sledećim opštinama Gornji Milanovac, Lajkovac, Mionica, Požarevac, Smederevo, Topola.

Regionalni program stambenog zbrinjavanja se sprovodi na teritoriji Republike Srbije, a sastoji se iz dodele građevinskog materijala porodicama koje su se kvalifikovale za program, kupovine seoskih domaćinstva, izgradnje stanova i kupovine montažnih kuća.
46ms